Vakantiehuizen in Lindau

293 accommodaties in Lindau - boek voor de beste prijs!

Zoek naar miljoenen vakantiehuizen
+
Vergelijk van meer dan 600 websites
=
Vind uw perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs

Populairste accommodaties in Lindau

Appartement voor 4 personen
4 pers., 1 slaapkamers, 53m², 2,3km naar het strand
4,8
15 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 92per nacht
Vakantiehuis voor 4 personen, met tuin
4 pers., 2 slaapkamers, 100m², 1,3km naar het strand
4,9
9 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 113per nacht
Appartement voor 4 personen
4 pers., 1 slaapkamers, 92m², 2,3km naar het strand
5,0
11 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 124per nacht
Appartement voor 4 personen
5,0
21 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 97per nacht
Appartement voor 4 personen, met tuin en whirlpool
4,9
8 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 105per nacht
Appartement voor 3 personen, met huisdier
4,9
32 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 85per nacht
Appartement voor 2 personen, met balkon
4,8
9 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 77per nacht
Appartement voor 4 personen, met balkon
5,0
10 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 100per nacht
Appartement voor 2 personen, met huisdier
2 pers., 1 slaapkamers, 2,3km naar het strand
4,7
29 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 78per nacht
Appartement voor 4 personen, met huisdier
5,0
59 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 128per nacht
Appartement voor 3 personen
5,0
20 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 92per nacht
Appartement voor 2 personen
4,9
27 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 85per nacht
Appartement voor 3 personen
4,5
9 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 70per nacht
Appartement voor 3 personen, met balkon
5,0
15 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 73per nacht
Appartement voor 4 personen
5,0
12 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 103per nacht
Appartement voor 2 personen, met balkon en balkon/terras
2 pers., 1 slaapkamers, 50m², 2,3km naar het strand
4,8
20 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 116per nacht
Appartement voor 4 personen
4,9
10 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 115per nacht
Appartement voor 2 personen
4,6
30 recensies
Lindau, Zwaben
vanaf
€ 49per nacht
Toon alles

Highlights in Lindau

  • Gezinsvriendelijke vakantieregio
  • Breed programma van evenementen
  • Ravensburger Spieleland
  • Ideaal voor actieve vakantiegangers

Populaire zoekopdrachten in Lindau

Internet 114
Huisdieren toegestaan 41
Balkon/Terras 84
TV 125
Tuin 48
Parkeermogelijkheid 115
Wasmachine 48
Verwarming 97

Vakantiewoningen in Lindau

Vakantie in de eilandstad

Terwijl de ligging van het eiland in het midden van het Bodenmeer er in de afgelopen eeuwen voor zorgde dat de handel in Lindau floreerde, zorgt het vandaag de dag voor een stabiele stroom van toeristen. Het aanbod aan vakantiewoningen in de historische binnenstad is dan ook groot. Zet uw tenten op in een van de smalle straatjes en geniet van de gezellige flair van uw modern ingerichte vakantiewoning tegen een historische achtergrond. U kunt ook direct aan de oever van het meer een appartement of vakantiewoning betrekken, waar u vanaf uw balkon kunt genieten van het uitzicht op de haven, de zeilboten die in de zon schijnen en de toppen van de besneeuwde Alpen. Daarnaast profiteert u van korte afstanden naar de verschillende winkelmogelijkheden, restaurants en bezienswaardigheden zoals het stadsmuseum en de kathedraal.

Een vakantiehuis op het vasteland

Omdat een groot deel van de stad op het vasteland ligt, dat door een dam met de oude stad is verbonden, vindt u ook een groot aantal accommodaties in alle prijsklassen. Vooral natuurliefhebbers en gezinnen profiteren van de royale vakantiehuizen aan de rand van de stad bij het stadion in het noorden, in de buurt van het Bichelweiher meer in het westen en aan de oevers van de Bodensee bij het Lindenhofpark tuinmonument. Omdat veel vakantiehuizen grote percelen hebben, zijn ze ook ideaal voor een vakantie met uw kinderen of een vakantie met honden.

Vakantie in Lindau

Reizigers en activiteiten

Geschiedenis om aan te raken

De zeer goed bewaard gebleven bouwsubstantie van de oude stad maakt de eilandstad Lindau tot een paradijs voor geschiedenisliefhebbers. Naast het gotische stadhuis met zijn getrapte gevels en de gerestaureerde stadsversterkingen heeft Lindau een van de oudste vuurtorens aan de Bodensee. Ook de vele koopmannen en herenhuizen zoals Villa Leuchtenberg of Schloss Holdereggen nodigen u uit voor een uitgebreide sightseeing tour. Het culturele programma wordt afgesloten met het stadsmuseum op het marktplein, dat zich bezighoudt met de burgerlijke cultuur, en de Reichsstädtische Bücherei, die u uitnodigt om u onder te dompelen in een vervlogen tijd.

Actieve vakantie aan de Bodensee

Een appartement in Lindau is een ideaal uitgangspunt voor uitgebreide fietstochten aan de oevers van de Bodensee. U heeft de keuze of u het sportief wilt doen met uw racefiets of mountainbike of wilt genieten van het adembenemende landschap in het zadel van een e-bike zonder een druppel zweet te morsen. Dankzij de talrijke fietsverhuurstations in Lindau kunt u ook op korte termijn kiezen voor een fietstocht. Als alternatief kunt u ook een partijtje tennis of golf spelen. Waterratten hebben de mogelijkheid om het meer op te gaan in een waterfiets, een bootje te huren of een kite of kajak te proberen.

De oever van de Bodensee
De oever van de Bodensee

Dingen om te weten

Beste reistijd

Het Bodenmeer heeft zijn eigen microklimaat, dat door de warme zomers en gematigde winters als mediterraan kan worden omschreven. Het reisseizoen begint dan ook al medio april, wanneer gemiddeld zes uur zon per dag al verleidelijk is. Vooral actieve vakantiegangers en cultuurtoeristen vinden tot ver in oktober ideale omstandigheden. Als u echter in Lindau wilt verblijven voor een strandvakantie, kunt u overwegen uw vakantiehuis te boeken tussen eind juni en half september, wanneer de Bodensee een watertemperatuur van ongeveer 20 graden bereikt.

Regelmatige evenementen

Het gevarieerde evenementenprogramma in Lindau omvat talrijke hoogtepunten zoals de Oldtimer Rallye en de Lindau Classic Days, wanneer talloze gerestaureerde oldtimers uit de hele wereld de straten van Lindaus oversteken. We gaan verder met de Lindau Zeildagen, die ook in juni plaatsvinden. Kinderen kunnen zich ook verheugen op het jaarlijkse Lindauer Kinderfestival, dat sinds 1655 wordt gevierd. Ook tijdens het Winzerfestival in juni, de kermis in november en de romantische Lindau Harbour Christmas in december, zal er veel animo ontstaan.

Lindau werd voor het eerst vermeld in schriftelijke bronnen onder de naam Lindau in 882.

Top 5 reistips

Bodenmeer
Bodenmeer
In de voetsporen van graaf Zeppelin

In het begin van de vorige eeuw waren in de regio rond de Bodensee de Zeppelins, de grootste vliegende objecten die de wereld ooit heeft gezien, te vinden. Treed in de voetsporen van de legendarische vliegtuigen en bezoek het Zeppelin Museum niet ver van uw vakantiehuis in Lindau. Op meer dan 4.000 vierkante meter expositieruimte wachten ongeveer 1.500 exposities op u, die een venster op de geschiedenis openen.

Een bezoek aan de Affenberg

Heb je ooit wilde apen bezocht? Nee? Dan moet je in ieder geval tussen maart en oktober de Affenberg Salem bezoeken. Voor jong en oud kunnen de liefhebbers van dieren zich zelfs verheugen op het voeren van de schattige Berberaapjes met een speciaal voor de dieren gemaakte popcorn. Het bezoek in mei is vooral de moeite waard als u talrijke apenparen hun nakomelingen kunt zien fokken.

Per schip naar het bloemeneiland Mainau

Een bezoek aan het eilandparadijs Mainau is net zo goed een onderdeel van elke vakantie aan de Zwabische Zee als een bezoek aan de oude stad van Lindau. Het is niet ver van uw vakantiehuis naar de haven, waar meerdere keren per dag excursieboten vertrekken om u mee te nemen op een panoramische tocht naar het Bloemeneiland. Daar kunt u gefascineerd raken door een zee van duizenden orchideeën, tulpen en rozen.

De hoogste kunst van het poppenspel

Een bezoek aan de Lindau Marionette Opera is een unieke ervaring die u nergens anders zult vinden. Duik in de wereld van "La Traviata", "Carmen", "Hänsel en Grietje" of laat je betoveren door de melodieën van de "Toverfluit". Na enkele minuten zult u zich ernstig afvragen of de meer dan 400 poppen geen echte kunstenaars van vlees en bloed zijn.

Een reis naar Ravensburger Spieleland

Als u de ogen van uw kinderen wilt laten stralen, dan is een uitstapje naar Ravensburger Spieleland ideaal. Ontmoet helden uit uw jeugd zoals "Kapitein Blauwe Beer", "Hein Blöd" of "Fix & Foxi" en geniet van de dag met uw kinderen bij meer dan 70 leuke attracties.

  1. Vakantiehuizen
  2. Duitsland
  3. Beieren
  4. Zwaben
  5. Bodenzee
  6. Lindau