Populaire Villa’s in Son Vida

Vind Villa’s in Son Vida

Veelgestelde vragen over Villa’s in Son Vida

Wat voor type faciliteiten zijn er beschikbaar bij de villa's in Son Vida?

Wat betreft de faciliteiten die je kunt filteren via Holidu, blijkt dat de villa's over alles beschikken waar vakantiegangers naar op zoek zijn! De meest populaire faciliteiten die voorkomen, zijn over het algemeen: zwembad (100%), barbecue (90%) en balkon (90%). Klinkt goed, toch?

Hoe beoordelen reizigers de villa's meestal in Son Vida?

Villa's in deze regio hebben zeer positieve recensies. Conform de Holidu database, heeft 30% een beoordeling gelijk aan of hoger dan 4,5 sterren. Een betrekkelijk hoog percentage, waardoor we kunnen bevestigen dat hier redelijk wat villa's zijn die erg comfortabel zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de villa's in Son Vida kindvriendelijk?

Beoordelend aan de hand van Holidu's database, is 40% in deze regio geschikt voor vakanties met kinderen. Dus het kost dus geen enkele moeite om een ideaal verblijf voor jou en je kinderen te vinden. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de villa's in Son Vida geschikt voor vakantiegangers die met hun huisdier reizen?

Ja! In deze regio wordt bij 50% je de kans gegeven om je huisdier mee te nemen, 80% heeft daarnaast ook nog eens een tuin!

Bieden de villa's in Son Vida meestal wifi?

Jawel! Hier heeft 90% van de villa's wifi. Perfect voor werken op afstand, je kunt toegang tot jouw e-mails houden en favoriete social media zonder problemen!

Wat zijn de prijzen voor de villa's gemiddeld in Son Vida?

Veel villa's in Son Vida zijn normaal gesproken erg duur. Volgens de gegevens van vorig jaar, is 30% van de villa's meer dan €500 per nacht.

Hebben de villa's in Son Vida over het algemeen een open haard of een zwembad?

Ja! De villa's in Son Vida zijn een perfecte keuze voor alle seizoenen. Hier is 60% uitgerust met een haardvuur en 100% met een zwembad. Bekijk meer voorzieningen door de filters aan en uit te zetten, tijdens het zoeken naar het perfecte verblijf voor jou.

Zijn de villa's in Son Vida geschikt voor een vakantie met een grote groep of beter voor een uitstapje met een kleine groep?

In Son Vida verwelkomt 70% van de villa's tot acht gasten, 80% beschikt over minstens vier slaapkamers. Maar 100% van de villa's accepteert ook vier reizigers, en 100% van de villa's beschikken over minstens twee aparte slaapkamers. Dit is daarom de perfecte bestemming voor een groep vrienden!

Zijn er luxe villa's in Son Vida?

Ja, zeker! 100% heeft een zwembad, 70% heeft een airconditioner en 20% heeft ook een sauna. Op deze bestemming, vind je alle comfort die je nodig hebt voor een perfecte vakantie. Wat wil je nog meer? Een tuin, een open haard? Beide! 80% van de villa's heeft een tuin en 60 % een open haard. De dagen met mooi weer, kan je profiteren van de frisse buitenlucht en buiten lunchen en in de winter warm je op bij het vuur.

Zijn de villa's in Son Vida een goed idee als je van een mooi uitzicht wilt genieten en graag buiten tijd doorbrengt?

Meer dan de helft van de villa's hebben een balkon en een uitzicht (90% en 70%) het is de beste bestemming voor degenen die ervan dromen om 's morgens wakker te worden en te genieten van een prachtig uitzicht. Ongeveer 80% heeft ook een tuin, je zult dus zeker je perfecte verblijf vinden. Als je houdt van buiten ontbijten of dineren en vooral als je houdt van barbecueën, zit je hier goed. Zo'n 90% van de villa's is hiermee uitgerust.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Villa’s in Son VidaBooking.com Villa’s in Son Vida
Airbnb Villa’s in Son VidaAirbnb Villa’s in Son Vida
Vrbo Villa’s in Son VidaVrbo Villa’s in Son Vida
Bookiply Villa’s in Son VidaBookiply Villa’s in Son Vida
FeWo-direkt Villa’s in Son VidaFeWo-direkt Villa’s in Son Vida
Abritel Villa’s in Son VidaAbritel Villa’s in Son Vida
HRS Villa’s in Son VidaHRS Villa’s in Son Vida
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Spanje
  3. Balearen
  4. Mallorca
  5. Villa’s Son Vida