Villa’s op Malta

We hebben 69 Villa's gevonden. Vergelijk en boek voor de beste prijs!

Zoek naar miljoenen vakantiehuizen
+
Vergelijk van meer dan 600 websites
=
Vind uw perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs

Meest populaire Villa's in Malta

Villa voor 10 personen, with sauna and zwembad as well as whirlpool and tuin
10 pers., 4 slaapkamers, 480m², 1,5km naar het strand
5,0
1 recensie
Mellieha, Malta
vanaf
€ 318per nacht
Villa voor 11 personen
11 pers., 4 slaapkamers, 2,2km naar het strand
Malta
vanaf
€ 397per nacht
Villa voor 11 personen, met zwembad en tuin
4,8
14 recensies
Mellieha, Malta
vanaf
€ 349per nacht
Villa voor 20 personen, with tuin and sauna as well as whirlpool and zwembad
20 pers., 7 slaapkamers, 3,1km naar het strand
4,7
20 recensies
Malta
vanaf
€ 498per nacht
Villa voor 10 personen, met tuin
10 pers., 4 slaapkamers, 1,8km naar het strand
Mellieha, Malta
vanaf
€ 109per nacht
Villa voor 8 personen, with zwembad and whirlpool as well as tuin
8 pers., 3 slaapkamers, 250m², 3,8km naar het strand
5,0
9 recensies
Malta
vanaf
€ 388per nacht
Villa voor 10 personen, with tuin and sauna as well as zwembad and whirlpool
3,8
1 recensie
Mellieha, Malta
vanaf
€ 353per nacht
Villa voor 6 personen, met zwembad
6 pers., 3 slaapkamers, 4,3km naar het strand
Malta
vanaf
€ 350per nacht
Villa voor 10 personen, met zwembad en whirlpool
10 pers., 4 slaapkamers, 1,8km naar het strand
Malta
vanaf
€ 771per nacht
Villa voor 10 personen, met zwembad en whirlpool
10 pers., 4 slaapkamers, 1,5km naar het strand
Mellieha, Malta
vanaf
€ 808per nacht
Villa voor 7 personen, met tuin
7 pers., 4 slaapkamers, 1,5km naar het strand
5,0
2 recensies
Mellieha, Malta
vanaf
€ 223per nacht
Villa voor 14 personen, met tuin en zwembad
14 pers., 5 slaapkamers, 499m², 1,9km naar het strand
Mellieha, Malta
vanaf
€ 280per nacht
Villa voor 10 personen, met zwembad en whirlpool
10 pers., 4 slaapkamers, 1,5km naar het strand
Mellieha, Malta
vanaf
€ 860per nacht
Villa voor 10 personen, with whirlpool and sauna as well as zwembad and tuin
10 pers., 4 slaapkamers, 575m², 1,4km naar het strand
4,2
3 recensies
Mellieha, Malta
vanaf
€ 353per nacht
Villa voor 11 personen, with zwembad and sauna as well as whirlpool and tuin
5,0
1 recensie
Mellieha, Malta
vanaf
€ 390per nacht
Villa voor 9 personen, with zwembad and sauna as well as tuin and whirlpool
5,0
7 recensies
Mellieha, Malta
vanaf
€ 427per nacht
Villa voor 2 personen
4,0
167 recensies
Malta
vanaf
€ 180per nacht
Villa voor 11 personen, met tuin en zwembad
11 pers., 4 slaapkamers, 2,6km naar het strand
4,0
15 recensies
Malta
vanaf
€ 256per nacht
Toon alles

Highlights in Malta

  • Zuid-Europa
  • Hoofdstad Valletta
  • Hoogtepunt: Blauwe grot
  • Jaarlijks vuurwerkfestival
  • Met privé boot naar Comino
  • Ontdek prachtige tempels

Meest gezochte voorzieningen Villa's in Malta

Zwembad 173
Internet 928
Balkon/Terras 674
TV 879
Airconditioning 875
Parkeermogelijkheid 562
Wasmachine 753
Verwarming 736
Lift 434

Ander soort accommodaties in Malta , die interessant kunnen zijn:

Villa’s op Malta

Een heerlijk eiland

Malta is een heerlijk eiland om vakantie te vieren. Het heeft alles wat je nodig hebt! Want naast zon en zee, kun je er ook veel ontdekken op cultureel gebied. Ideaal dus als je wat afwisseling in je vakantie wilt! Bovendien zijn de villa’s op Malta heerlijk. Er zit vaak standaard een eigen zwembad bij waar je een heerlijke frisse duik kunt nemen. Malta ligt in Zuid-Europa, onder de schoen van Italië. Onder Malta valt niet alleen het hoofdeiland Malta, maar zijn er ook een aantal andere, kleinere eilandjes in de buurt. De bekendste zijn Gozo en Comino.

Het luxere leven op Malta

Wat vaak te zien is bij een villa op vakantie is dat het wat luxer is dan bijvoorbeeld een vakantiehuis. Een villa is vaak groter, vrijstaand en heeft net wat meer luxe dan andere accommodaties. Als je op zoek bent naar zoiets, dan kun je veel vinden op het eiland Malta. Van reusachtige villa’s maar je gerust met tien man kunt verblijven, tot wat kleinere villa’s dat voldoende ruimte biedt voor vier tot zes personen. Op Malta wordt het nooit echt koud, in de winter daalt de temperatuur overdag tot zo’n 16 graden. Wel regent het dan stukken meer! Als je in de zomerperiode richting Malta gaat kun je zeer aangename temperaturen verwachten. De temperatuur ligt gemakkelijk rond de 25 graden.

Reizigers en activiteiten

Malta voor cultuurliefhebbers

Ondanks dat Malta in Zuid-Europa ligt, is het niet per se een eiland waar je uren aan het strand gaat hangen. Sterker nog, de kans is groter dat je rotspartijen aan de kust tegenkomt in plaats van strand. Malta is wel een prachtig eiland als je culturele uitjes wilt ondernemen. Zo is de hoofdstad Valletta al enig om doorheen te wandelen. De stad Valletta is vrij laat gebouwd (16e eeuw) en is met veel zorg gebouwd, je ziet dan ook vrij veel straten die rechttoe rechtaan zijn. Bezoek de St. John’s Co kathedraal. Wat deze kathedraal zo speciaal maakt is dat er een schilderij van Caravaggio te vinden is, genaamd De onthoofding van Johannes de Doper.

Malta voor natuurliefhebbers

Het eiland is voor natuurliefhebbers ook een paradijsje. Het allermooiste om te zien op het eiland is de Blauwe grot. Dit is een grot die je alleen met een klein vissersbootje kunt bezoeken. De grot ligt namelijk aan de kust. Door de weerkaatsing van het licht op het spierwitte zand op de bodem krijg je een prachtige blauwe kleur te zien. Mocht je sowieso een fan van water zijn, je kunt ook fantastische duiken nemen hier. Het water is zo helder en blauw en er leven prachtige vissen en planten/koraal onderwater.

Het allermooiste om te zien op het eiland is de Blauwe grot. Dit is een grot die je alleen met een klein vissersbootje kunt bezoeken.

Top 7 tips op Malta

1. Tochtje naar The Three Cities

The Three Cities zijn, zoals de naam al vertaald, drie steden. En deze drie steden zijn het waard om te bezoeken! De steden liggen ten oosten van de hoofdstad Valletta en je kunt alle drie de steden, die naast elkaar liggen, in een dag bezoeken. De steden heten Birgu, Senglea en Bormla. Birgu is de oudst en ook het meest interessant. De stad heeft prachtige oude bouwwerken die je kunt bekijken. Omdat Birgu vroeger een hoofdstad was, heeft het veel gebouwen met een statige uitstraling.

2. Het eiland Gozo

Als je even wat anders wilt, maak dan een dagtocht per boot naar het eiland Gozo. Dit eiland is kleiner dan het hoofdeiland Malta, maar zeker even leuk! Ga sowieso naar de hoofdstad Rabat, hier kun je lekker ronddwalen en lekker lunchen of koffie drinken. Een leuk uitje op dit eiland is een bezoek aan de Ggantija tempels. Dit is een indrukwekkend tempelcomplex wat dateert uit zo’n 3600-2500 voor Christus. De tempels zijn vrij goed bewaard gebleven omdat ze pas in 1827 opgegraven werden.

3. De Blue Lagoon van Comino

Zo gaan we van het ene eiland naar het andere eiland. Het is zeker een aanrader om naar Comino te gaan! Het liefst per privéboot, wat je ook erg veel ziet rondom het eiland. Een absolute must is dan een bezoekje aan de blue lagoon van Comino. En omdat het een must is, is dit helaas in het hoogseizoen ook erg populair bij andere toeristen. Door een privé boot te huren ben je wel wat flexibeler om de lagoon te bezoeken. Als je met een mega toeristische boot met 100 man die kant op gaat, is de kans groot dat je niet erg kunt genieten.

4. Tempels bezoeken

Naast de bekende Ggantija tempels op Gozo, heeft het grote eiland Malta ook een aantal bezienswaardige tempelcomplexen. En zo heb je een plek waar twee tempels staan, te weten Hagar Qim en Mnajdra. Deze liggen in het zuiden van het eiland. Je hebt hier de tempels zelf en een museum waar objecten liggen die in de tempels gevonden zijn. Ook wordt hier meer informatie gegeven over hoe de tempels eruit hebben gezien toentertijd.

5. Duiken op Malta

Als je kunt duiken of wilt duiken, dan is dit zeker een leuke activiteit op het eiland Malta! De onderwaterwereld is hier prachtig. Je kunt ontzettend veel ontdekken en het kraakheldere blauwe water maakt het allemaal nog een stuk mooier. Je kunt tours nemen waarbij je zelf duikt, als je je duikbrevet hebt. Maar het is ook mogelijk om onder begeleiding een aantal duiken te maken. Wil je helemaal niet duiken maar wel het een en ander zien? Ga dan snorkelen!

6. Knallen tijdens je vakantie

Als je Malta eind april, begin mei bezoekt, dan kun je in de hoofdstad Valletta genieten van een jaarlijkse vuurwerkshows. Deze vuurwerkshow heet de Malta International Fireworks Festival en is een feest voor zowel de locals als toeristen. Doordat de vuurwerkshow in de haven van Valletta wordt gegeven is er voldoende ruimte om een prachtige show neer te zetten. Dit feest wordt al jaren gehouden en is om een periode in te luiden van dorpsfeesten over het hele eiland.

7. Bezoek de stad Mdina

Een andere mooie stad om te zien op het eiland Malta is de stad Mdina. Dit is vroeger een hoofdstad geweest en je kunt heerlijk ronddwalen door de prachtige straatjes. Het grootste deel heeft geen autoverkeer, dus daar wordt je niet door gehinderd. En dit draagt ook zeker bij aan het beeld van hoe de stad dus vroeger was! De huizen zijn in Middeleeuwse stijl gebouwd en hebben Barokke details. Het stadje komt oorspronkelijk wel uit de Middeleeuwen, maar veel gebouwen zijn herbouwd en gerestaureerd na een aardbeving aan het eind van de 17de eeuw. Maar dat doet zeker niet af aan de schoonheid van de stad, het ‘echt’ authentieke gevoel zit er nog steeds in als je rondloopt. Ga het zelf ontdekken!

  1. Vakantiehuizen
  2. Malta (land)
  3. Malta
  4. Villa’s Malta