Vakantieparken op Koh Chang

Vakantieparken op Koh Chang

Informatie over vakantieparken in Koh Chang

🏡 Vakantieparken beschikbaar: 106 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -49%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €37.
⭐ Meest populaire voorzieningen: airco, balkon en wifi.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 31 accommodaties.
🏊 Met zwembad: 52 accommodaties.

Veelgestelde vragen over Vakantieparken op Koh Chang

Wat voor type faciliteiten zijn er beschikbaar bij de vakantieparken op Koh Chang?

Onder de filters die je kunt selecteren via Holidu, blijkt dat de vakantieparken veel voorzieningen hebben waar vakantiegangers van dromen! De meest populaire voorzieningen die voorkomen, zijn over het algemeen: airconditioning (43%), balkon (43%) en wifi (43%). Super toch!

Hoe beoordelen reizigers de vakantieparken meestal op Koh Chang?

Volgens de gegevens die Holidu heeft verzameld, hebben de meeste vakantieparken op Koh Chang een score minder dan 3,5 sterren. Het zal daarom niet makkelijk zijn om de best beoordeelde vakantieparken te vinden.

Zijn de vakantieparken op Koh Chang passend voor reizigers met een huisdier? Hebben de vakantieparken op Koh Chang over het algemeen draadloos internet?

Uit onze gegevens blijkt dat er in deze regio niet veel vakantieparken zijn met draadloos internet. Dit is niet de bestemming in Thailand met het hoogste percentage vakantieparken met wifi. Het is een kans voor een vakantie gecombineerd met een digitale detox!

Wat betaal je voor de vakantieparken normaal gesproken op Koh Chang?

De meeste, 69%, kosten minder dan €100 per nacht. Daarom is deze bestemming perfect voor het reserveren van een betaalbare accommodatie. Start meteen met het zoeken naar een vakantiepark dat bij jou past.

Zijn de vakantieparken hier gewoonlijk voorzien van een zwembad?

Zeker weten! Volgens Holidu's database, heeft een groot deel van de vakantieparken hier een zwembad. Het is daarom een perfecte bestemming voor de zomer! Bovendien heeft 37% zelfs een barbecue!

Zijn de vakantieparken op Koh Chang geschikt voor een vakantie met een grote groep of eerder voor een uitstapje met een kleine familie?

Volgens de geselecteerde data van Holidu, verwelkomt 71% van de vakantieparken vier reizigers. Ongeveer 24% van de vakantieparken op Koh Chang hebben minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de ideale bestemming voor een kleine groep vrienden of met een kleine familie!

Zijn vakantieparken een goed idee voor luxe vakanties op Koh Chang?

Niet overtuigend genoeg. De vakantieparken op Koh Chang zijn niet altijd met veel extra's uitgerust. Als je op zoek bent naar een uniek verblijf, moet je niet te hoge verwachtingen hebben. Want 40% heeft een zwembad, 40% heeft een tuin en 1% heeft een sauna.

Zijn de vakantieparken op Koh Chang een goed idee als je van een mooi uitzicht wilt genieten en graag buiten tijd doorbrengt?

In deze regio heeft 43% een balkon of terras en 40% een prachtig uitzicht, maar dat vertegenwoordigt niet de meerderheid, beschikbaarheid kan dus variëren. Als dit belangrijk voor je is, kan het handig zijn om snel te anticiperen zodat je de ideale accommodatie vindt. Je kan gebruikmaken van de filters die je voorkeur hebben om er zeker van te zijn dat je een vakantiepark vindt dat perfect voor je is. Toch heeft 40% van de vakantieparken op Koh Chang een tuin, waar je geniet van de buitenlucht. Als je graag buiten luncht of dineert, en vooral als je houdt van barbecueën, 37% van de vakantieparken heeft een barbecue.

Op welk moment van het jaar kan je het beste reizen naar Koh Chang?

Als we de faciliteiten bestuderen van de vakantieparken op Koh Chang, raden we deze zomerbestemming zeker aan. De gegevens van Holidu geven een duidelijk beeld dat 40% van de accommodaties een zwembad heeft, 40% heeft een tuin en 43% heeft een airco. Wacht echter niet langer om een verblijf te boeken op Koh Chang zodat je kunt genieten van je zomervakantie.

Vakantiebestemmingen in de buurt met Vakantieparken

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Vakantieparken op Koh ChangBooking.com Vakantieparken op Koh Chang
Airbnb Vakantieparken op Koh ChangAirbnb Vakantieparken op Koh Chang
Vrbo Vakantieparken op Koh ChangVrbo Vakantieparken op Koh Chang
Bookiply Vakantieparken op Koh ChangBookiply Vakantieparken op Koh Chang
FeWo-direkt Vakantieparken op Koh ChangFeWo-direkt Vakantieparken op Koh Chang
Abritel Vakantieparken op Koh ChangAbritel Vakantieparken op Koh Chang
HRS Vakantieparken op Koh ChangHRS Vakantieparken op Koh Chang
500+ meer