Campings in Cotswolds

Campings in Cotswolds

11 accommodaties gevonden voor Campings. Vergelijk en boek voor de beste prijs!

Populaire Campings in Cotswolds

Vind Campings in Cotswolds

Andere vakantie-ideeën en accommodaties in Cotswolds, die interessant kunnen zijn

Informatie over campings in Cotswolds

🏡 Campings beschikbaar: 41 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -45%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €44.
⭐ Meest populaire voorzieningen: wifi, tuin en balkon.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 15 accommodaties.
🏊 Met zwembad: 4 accommodaties.

Veelgestelde vragen over Campings in Cotswolds

Wat voor type voorzieningen kan je verwachten bij de campings in Cotswolds?

Wat betreft de voorzieningen die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de campings alles te bieden hebben waar reizigers van dromen! De meest populaire voorzieningen die verschaft worden, zijn over het algemeen: wifi (85%), tuin (79%) en balkon (44%). Super toch!

Hoe beoordelen reizigers de campings meestal in Cotswolds?

Campings worden in deze regio erg goed beoordeeld. Conform de gegevens van Holidu, heeft 40% een beoordeling van 4,5 sterren. Een betrekkelijk hoog aandeel, waardoor we kunnen bevestigen dat hier veel campings zijn die erg aangenaam zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de campings in Cotswolds geschikt voor vakantiegangers die met hun huisdier reizen? Bieden de campings in Cotswolds over het algemeen draadloos internet?

Jawel! Hier heeft 85% van de campings draadloos internet. Perfect voor werken op afstand, je kunt toegang hebben tot jouw e-mails en favoriete social media zonder problemen!

Hoeveel kosten de campings gemiddeld in Cotswolds?

De meeste, 88%, kosten minder dan €100 per nacht. Dit is de perfecte bestemming voor het reserveren van een betaalbare accommodatie. Start meteen met het zoeken naar een camping dat bij jou past.

Zijn de campings hier over het algemeen voorzien van een open haard of een zwembad?

Niet altijd. Volgens de data die Holidu verzameld heeft, heeft de minderheid van de campings hier een zwembad.

Zijn de campings in Cotswolds geschikt voor een verblijf met een groep vrienden of beter voor een reis met een kleine groep?

Volgens de gegevens van Holidu, verwelkomt 69% van de campings vier personen. Ongeveer 65% van de campings in Cotswolds beschikken over minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de perfecte bestemming als je met een kleine groep op vakantie gaat!

Zijn campings een goed idee voor luxe vakanties in Cotswolds?

Het valt mee, campings in Cotswolds zijn niet erg goed uitgerust. Echter, als je op zoek bent naar een uniek huisje, dan moet je ook niet te lang wachten met reserveren. De accommodaties zijn in deze regio snel vol. Van de accommodaties in Cotswolds, heeft 10% een zwembad, 79% een tuin en 2% heeft een sauna. Als je op zoek bent naar een royale woning, 69% van de campings verwelkomt grotere groepen.

Hebben de campings in Cotswolds een mooi uitzicht?

In deze regio heeft 44% een balkon of terras en 15% een prachtig uitzicht, maar dat is niet het grootste deel, beschikbaarheid kan dus beperkt zijn. Als dit belangrijk voor je is, kan het handig zijn om snel te anticiperen zodat je de ideale accommodatie vindt. Je kan gebruikmaken van de filters om er zeker van te zijn dat je een camping vindt dat perfect voor je is. Toch heeft 79% van de campings in Cotswolds een tuin, waar je geniet van de buitenlucht. Als je graag buiten luncht of dineert, en vooral als je houdt van barbecueën, 40% van de campings heeft een barbecue.

Weet je wat de meest geschikte tijd van het jaar is, mocht je over een reisje nadenken naar Cotswolds?

De faciliteiten die we zien bij de accommodaties , zijn alles wat een vakantiebestemming nodig heeft en kunnen zich aanpassen aan het seizoen. Er zijn accommodaties met zwembad, airco en zelfs een open haard. Je kunt er zeker van zijn dat Cotswolds een geweldige locatie is om 's winters en zomers te kunnen genieten van een vakantie.

Vakantiebestemmingen in de buurt met Campings

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

500+ meer