Campings in Cambrils

Campings in Cambrils

13 accommodaties gevonden voor Campings. Vergelijk en boek voor de beste prijs!

Populaire Campings in Cambrils

Vind Campings in Cambrils

Andere vakantie-ideeën en accommodaties in Cambrils, die interessant kunnen zijn

Informatie over campings in Cambrils

🏡 Campings beschikbaar: 23 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -56%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €32.
⭐ Meest populaire voorzieningen: zwembad, wifi en balkon.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 5 accommodaties.
👩‍👩‍👧‍👦 Voor families: 9% van de accommodaties.
🏊 Met zwembad: 20 accommodaties.

Veelgestelde vragen over Campings in Cambrils

Wat voor type voorzieningen zijn er beschikbaar bij de campings in Cambrils?

Wat betreft de faciliteiten die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de campings de meeste voorzieningen hebben waar vakantiegangers van dromen! De meest populaire voorzieningen die verschaft worden, zijn over het algemeen: zwembad (81%), airconditioning (75%) en wifi (75%). Super toch!

Hoe worden de campings normaliter beoordeeld in Cambrils?

Volgens onze gegevens, hebben de meeste campings in Cambrils een beoordeling minder dan 3,5 sterren. Het zal daarom moeilijker kunnen zijn om de best beoordeelde campings te vinden.

Zijn de campings in Cambrils geschikt voor vakantiegangers die met hun huisdier reizen? Bieden de campings in Cambrils over het algemeen een internetverbinding?

Jawel! Volgens Holidu's database heeft 75% van de campings wifi. Dus geen paniek, je blijft tijdens je verblijf connected!

Hoeveel kosten de campings gemiddeld in Cambrils?

Veel campings, 94%, kosten over het algemeen minder dan €100 per nacht. Daarom is deze bestemming perfect voor het vinden van een betaalbare accommodatie. Start meteen met het zoeken naar een camping dat bij jou past.

Zijn de campings hier over het algemeen voorzien van een zwembad?

Natuurlijk! Volgens Holidu's gegevens, heeft 81% van de campings in deze regio een zwembad. Het is de ideale bestemming voor jou om de zomermaanden door te brengen! Bovendien heeft 25% zelfs een barbecue!

Zijn de campings in Cambrils geschikt voor een tripje met een groep vrienden of beter voor een reis met een kleine groep?

Volgens de gegevens van Holidu, accepteert 100% van de campings vier gasten. Ongeveer 75% van de campings in Cambrils beschikken over minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de ideale bestemming voor een kleine groep vrienden of met een kleine familie!

Zijn er luxe campings in Cambrils?

Niet per sé. De accommodaties in deze regio zijn niet luxe uitgerust. Als je op zoek bent naar een uniek verblijf, moet je jezelf voorbereiden op wat minder luxe. Want 81% heeft een zwembad, 44% heeft een tuin en 19% heeft een sauna.

Weet je wat de ideale tijd van het jaar is, mocht je over een reisje nadenken naar Cambrils?

Kijkend naar de eigenschappen van de campings in Cambrils, kunnen we makkelijk zeggen dat dit een ideale zomerbestemming is. De gegevens van Holidu geven een duidelijk beeld dat 81% van de accommodaties een zwembad heeft, 44% heeft een tuin en 75% heeft een airco. Wacht echter niet langer om een verblijf te boeken in Cambrils zodat je kunt genieten van je zomervakantie.

Vakantiebestemmingen in de buurt met Campings

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

500+ meer