Vakantiehuizen in Hof

15 accommodaties in Hof - boek voor de beste prijs!

Zoek naar miljoenen vakantiehuizen
+
Vergelijk van meer dan 600 websites
=
Vind uw perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs

Populairste accommodaties in Hof

Appartement voor 3 personen
3 pers., 1 slaapkamers, 40m²
4,8
20 recensies
Oberkotzau, Fichtelgebergte
vanaf
€ 47per nacht
Appartement voor 3 personen
3 pers., 2 slaapkamers
Gattendorf, Fichtelgebergte
vanaf
€ 61per nacht
Appartement voor 2 personen, met tuin
2 pers., 1 slaapkamers, 86m²
Oberkotzau, Fichtelgebergte
vanaf
€ 58per nacht
Appartement voor 4 personen, met balkon
4 pers., 2 slaapkamers, 100m²
Fichtelgebergte
vanaf
€ 115per nacht
Appartement voor 3 personen, met tuin
3 pers., 1 slaapkamers, 70m²
Oberkotzau, Fichtelgebergte
vanaf
€ 47per nacht
Appartement voor 2 personen
2 pers., 1 slaapkamers
4,6
10 recensies
Hof, Fichtelgebergte
vanaf
€ 70per nacht
Appartement voor 4 personen
4,4
12 recensies
Hof, Fichtelgebergte
vanaf
€ 67per nacht
Appartement voor 2 personen
2 pers., 1 slaapkamers
Hof, Fichtelgebergte
vanaf
€ 30per nacht
Appartement voor 6 personen, met terras
4,9
14 recensies
Gattendorf, Franken
vanaf
€ 60per nacht
Appartement voor 4 personen, met tuin, met huisdier
4,8
21 recensies
Fichtelgebergte
vanaf
€ 80per nacht
Appartement voor 6 personen, met tuin
2,1
10 recensies
Hof, Fichtelgebergte
vanaf
€ 20per nacht
Hostel voor 1 personen, met huisdier
4,3
281 recensies
Hof, Fichtelgebergte
vanaf
€ 63per nacht
Appartement voor 3 personen
3 pers., 1 slaapkamers, 80m²
5,0
1 recensie
Oberkotzau, Fichtelgebergte
vanaf
€ 62per nacht
Hostel voor 4 personen, met tuin, met huisdier
Hof, Fichtelgebergte
vanaf
€ 39per nacht
Bed and breakfast voor 2 personen, met sauna en tuin
Trogen, Franken
vanaf
€ 38per nacht
Toon alles

Highlights in Hof

  • Gezinsvriendelijke vakantieregio
  • Actie in het klimbos
  • Hevige keuken
  • Geschiedenis om aan te raken

Vakantiewoningen in Hof

Een vakantiehuis in Hof

De stad aan de Saale heeft een ruim aanbod van vakantiehuizen in alle prijssegmenten. Het aanbod varieert van gezellige vakantiewoningen in het centrum tot modern ingerichte vakantiewoningen aan de rand van de stad, die meer dan genoeg ruimte bieden voor gezinnen, grotere reisgroepen of vakanties met honden. Als alternatief kunt u ook een appartement voor twee personen betrekken in de buurt van het stadspark direct aan de oevers van de Saale, waar u profiteert van korte afstanden naar de bezienswaardigheden, restaurants en winkels. Daarnaast woont u in een bijzonder rustig vakantiehuis in Untreusee in het zuiden van Hof.

Vakantie in Hof

Reizigers en activiteiten Gezinsvakantie in Hof

Dankzij de groene ligging is de stad een ideale vakantiebestemming voor gezinnen die hun vakantie actief willen doorbrengen met wandelen of fietsen. Vooral in de zomer nodigen het gemeentelijke zwembad "HofBad" en het Untreusee meer u uit om te zwemmen. Het meer, dat twee kilometer lang en 700 meter breed is, heeft een strand, een zomerrestaurant en talrijke watersportfaciliteiten. Hoog in het klimpark in het bos achter de Untreusee kunt u hoog in het klimpark klimmen, waar u acht parcours met in totaal 86 stations van alle moeilijkheidsgraden kunt uitproberen. De bijzonder beginnersvriendelijke routes garanderen ook voor de allerkleinsten klimplezier.

Boerderij voor cultuurliefhebbers

Hof biedt een breed scala aan verschillende culturele bezienswaardigheden, die u meestal te voet vanuit uw vakantiehuis kunt bereiken. Hoogtepunten zijn de Lorenzkerk uit 1480, het neogotische stadhuis en de Bismarcktoren, van waaruit u diep in het Frankische Woud, het Fichtelgebergte en het Vogtland kunt kijken. Het aanbod wordt gecompleteerd door het Museum of City History en het Matchstick Museum, waar u indrukwekkende modellen van de kleine houten stokjes kunt bewonderen.

Dingen om te weten

Beste reistijd

De beste reistijd voor gezinnen en actieve vakantiegangers begint in mei, de maand van vreugde, wanneer bijna zeven uur zon en gemiddelde maximumtemperaturen tot 18 graden Celsius bezoekers aantrekken. Vooral in het hoogseizoen in juli en augustus moet u ervoor zorgen dat u uw vakantiehuis zo vroeg mogelijk boekt vanwege de grote vraag.

Regelmatige evenementen

Een programma met talrijke hoogtepunten wacht u ter plaatse op, te beginnen in mei met de "Schlappentag" op Pinkstermaandag. We gaan verder met het Hofer Volksfest eind juli en de internationale paalgewelf bijeenkomst, die talloze toeschouwers naar de oude stad trekt. Het programma wordt afgesloten met de Hof Filmdagen in oktober en de traditionele kerstmarkt in december.

Om de plaats in Beieren te onderscheiden van andere plaatsen met de naam "Hof", wordt het ook wel "Hof - in Bayern ganz oben" genoemd.

Top 3 reistips

Een bezoek aan de voormalige "Mini-Berlijn"....

Niet ver van uw appartement in Hof ligt het dorp Töpen, waarvan de helft in Beieren en de andere helft in Thüringen. Ten tijde van het IJzeren Gordijn liep de staatsgrens daar, die de stad in tweeën verdeelde, vergelijkbaar met Berlijn. Vandaag kunt u de overblijfselen van de vestingwerken en het grensmuseum bezoeken.

Uniek zwerflustpark

Dit park is gebaseerd op een heel bijzonder concept, want net als het "Sign Post Forest" in Canada laten bezoekers van over de hele wereld borden en kentekens van hun woonplaats achter. U kunt dus niet alleen tussen Sydney, Bangkok en Parijs pendelen, maar u kunt zich ook vereeuwigen.

Culinaire specialiteiten

Tijdens een bezoek aan Hof moet u zeker genieten van de regionale worstspecialiteiten. Zowel de fijn gebakken worsten als de echte Leberkäse worden geserveerd met aardappelpuree en een sterk Meinel-Bräu bier.