Vakantiehuizen in Freising

13 accommodaties in Freising - boek voor de beste prijs!

Zoek naar miljoenen vakantiehuizen
+
Vergelijk van meer dan 600 websites
=
Vind uw perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs

Populairste accommodaties in Freising

Appartement voor 4 personen, met balkon
4 pers., 1 slaapkamers, 65m²
5,0
3 recensies
Freising, Opper-Beieren
vanaf
€ 126per nacht
Appartement voor 5 personen
4,4
31 recensies
Allershausen, Opper-Beieren
vanaf
€ 136per nacht
Hostel voor 2 personen, met huisdier
4,5
7 recensies
Marzling, Opper-Beieren
vanaf
€ 65per nacht
Appartement voor 7 personen
4,9
156 recensies
Freising, Opper-Beieren
vanaf
€ 123per nacht
Appartement voor 2 personen
Freising, Opper-Beieren
vanaf
€ 59per nacht
Vakantie appartement voor 2 personen
Freising, Opper-Beieren
vanaf
€ 60per nacht
Vakantie appartement voor 3 personen
3 pers., 1 slaapkamers
4,4
31 recensies
Allershausen, Opper-Beieren
vanaf
€ 84per nacht
Appartement voor 2 personen, met terras
4,1
30 recensies
Opper-Beieren
vanaf
€ 57per nacht
Appartement voor 2 personen
2 pers., 1 slaapkamers
4,3
14 recensies
Neufahrn bei Freising, Opper-Beieren
vanaf
€ 80per nacht
Bed and breakfast voor 1 personen
3,0
32 recensies
Freising, Opper-Beieren
vanaf
€ 85per nacht
Aparthotel voor 1 personen
1 pers., 1 slaapkamers
4,7
10 recensies
Kranzberg, Opper-Beieren
vanaf
€ 57per nacht
Aparthotel voor 2 personen, met tuin
Opper-Beieren
vanaf
€ 180per nacht
Hostel voor 2 personen, met huisdier
3,8
721 recensies
Hallbergmoos, Opper-Beieren
vanaf
€ 35per nacht
Toon alles

Highlights in Freising

  • Natuurlijke omgeving
  • Nabijheid van de luchthaven van München
  • Talrijke wandelpaden
  • Veelzijdige fietstochten

Vakantiewoningen in Freising

Appartementen niet ver van de rivier de Isar

Reizigers die op zoek zijn naar een comfortabel vakantieappartement in Freising vinden het direct in de oude stad. De locatie overtuigt door de nabijheid van de bezienswaardigheden en je woont op slechts een paar minuten lopen van de westelijke oever van de Isar. Ook profiteert u van de vele winkelmogelijkheden en goede vervoersverbindingen.

Appartementen in de zuidelijke wijk

Vakantiegangers die de voorkeur geven aan een natuurlijke omgeving aan de ene kant en een korte afstand tot de luchthaven van München aan de andere kant, kunnen een appartement in Freising en de zuidelijke wijk boeken. In Neufahrn woont u ongeveer 20 kilometer ten zuiden van het stadscentrum en dicht bij de luchthaven.

De ereburger paus Benedictus XVI studeerde in de jaren 1946-1951 aan de Filosofisch-Theologischeen Hochschule Freising.

Vakantie in Freising

Plaats en oriëntatie

Opper-Beierse districtshoofdstad

Ongeveer 30 kilometer ten noordoosten van München strekt zich over een oppervlakte van 88,6 km² de Opper-Beierse districtsstad Freising uit. De loop van de rivier de Isar verdeelt het stadsgebied in het noordwesten en zuidoosten. De oude stad en de wijk Weihenstephan liggen in het noordwesten, de wijk Lerchenfeld in het zuidoosten. In totaal wonen er 47.000 inwoners in het stedelijk gebied en de dorpen van de wijk.

Bijzonderheden van de omgeving

Het zuidwestelijke deel van de gemeente wordt gekenmerkt door het natuurreservaat Freisinger Moos en de Erdinger Moos in het zuidoosten. De natuurgebieden en het stedelijke gebied worden over een lengte van 10 kilometer gescheiden door de Isar rivier. De luchthaven van München grenst aan het zuidoostelijke dorp Attaching.

Reizigers en activiteiten

Freising voor wandelaars

Voor wandelaars die een vakantiewoning in Freising boeken, is dit een prachtig startpunt voor 25 officiële wandelroutes door het Opper-Beierse landschap. Routes leiden door de heidegebieden met heldere meren en alluviale bossen van gemakkelijke tot moeilijke niveaus. Een van de populairste wandelroutes is de 11,7 kilometer lange "Natuur- en cultuurcirkelwandeling", die door het stadsgebied loopt. De wandeling "Freising-Zolling - Freising" biedt bijvoorbeeld een uitdagend alternatief met beklimmingen tot 220 meter en 17,7 kilometer.

Freising voor fietsers

De omgeving van Freising heeft meer dan 100 prachtige fietspaden waar fietsers en mountainbikers de natuur en dorpen kunnen verkennen. Een van de routes is de mountainbiketocht vanuit Freising door de Tertiaire Heuvels. Hier kunt u 52,6 kilometer verwachten met een hoogteverschil van 644 meter. Bovendien is een appartement in Freising ideaal voor een etappebestemming op de langeafstandsfietsroute "Ring der Regionen". De 368 kilometer lange route loopt door het Münchense landschap en omvat stations als Erding, Miesbach en Dachau.

Top reistips

Bevrijdend stadsmuseum

Bezoekers kunnen het Stadtmuseum Freising bezoeken in de zalen van de oude universiteit. De tentoonstelling is onderverdeeld in vier thematische gebieden die historische en hedendaagse stadsgezichten tonen, kerkelijke kunst en prinselijk hofleven presenteren en inzicht geven in het burgerlijke leven van de Middeleeuwen.

gevangenismuseum

In de oude stad en het gebouwencomplex "Altes Gefängnis" bevindt zich het kleine gevangenismuseum uit de barokke tijd. Bezoekers kunnen alles te weten komen over de gevangenisomstandigheden 300 jaar geleden op borden en in de originele gereconstrueerde gevangeniscellen. Hoogtepunten van de tentoonstelling zijn de gevangenistoren, de vleesbank en de details van de magische jongensprocessen uit het begin van de 18e eeuw.

Bevrijdende kathedraal

De huidige bevrijdende kathedraal, ook bekend als de Sint-Maria-kathedraal en de Sint-Korbijnenkathedraal, dateert uit 1205. Achter de eenvoudige voorgevel van het vijfbeukige gebouw bevindt zich een prachtig ontworpen kathedraal met uitgebreide fresco's en zuilen, een belangrijke kerk die door de aartsbisschop wordt gebruikt als een plaats van toewijding voor priesters. Hoogtepunten zijn de elf klokken uit de renaissance- en barokperiode en de koorstoelen.

  1. Vakantiehuizen
  2. Duitsland
  3. Beieren
  4. Opper-Beieren
  5. Freising